Драмски студио Гимназије одушевио публику
20. априла 2017.
Промоција књиженог првенца Србијанке Станковић
24. априла 2017.
Прикажи све

Oдржана скупштина пензионера

 penzioneriiiiiiii

На Скупштини удружења прокупачких пензионера истакнуто је да се у претходном периоду посебна пажња поклањала побољшању материјално-социјалног положаја чланства.

На одложено плаћање и по нижим ценама током прошле године прокупачки пензионери купили су око 10 тона меса и сухомеснатих производа,23 тоне кромпира,160 килограма пасуља и 170 тона угља.

Пензионерима са примањима до 15.000 динара бесплатно је подељено две хиљаде пакета са основним животним намирницама. Средства за куповину ових намирница обезбеђена су из сопствених средстава.

Формирањем Савеза пензионера југоисточне Србије,који окупља удружења Пиротског,Топличког,Нишавског,Јабланичког и Пчињског округа, побошљаће се стандард најстаријих становника овог дела наше земље.

Прокупачко удружење је већ остварило контакте са многим сродним организацијама из Крушевца,Чајетине,Краљева,Ниша,Лесковца,Блаца,Мерошине,Куршумлије,Житорађе и других општина,речено је на Скупштини.

Приликом усвајајања финансијског плана,истакнуто је да су средства ове пензионерске организације наменски трошена и да је у каси  крајем прошле године остало више од четири милиона динара.

  

Величина слова: