Побољшање демографске слике Топлице
13. октобра 2017.
„Лектирићи ex you фест“ пети пут у Прокупљу
17. октобра 2017.
Прикажи све

Општина Прокупље награђује најбоље студенте


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

opstina%20prokuplje 

Комисија за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавања надарених ученика и студената Општине Прокупље расписала је конкурс о додели новчаних награда и средстава за подстицање образовања и усавршавања талентованих ученика и студената у општини Прокупље.

Услови конкурса за доделу једократних новчаних награда студентима,подразумевају да се студент финансира из буџета Републике Србије,да има просечну оцену у току протеклог школовања 9.00 и више,да је по први пут уписан у наредну годину студија школске 2017/2018. године,да има пребивалиште на територији општине Прокупље и да није студент прве године студија.

Документа која студенти треба да предају на писарници Општине Прокупље под назнаком „За Комисију за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавања надарених ученика и студената у Општини Прокупље“ су уверење о просечној оцени од почетка студија,уверење о уписаној години или уписаном апсолвентском стажу на терет буџета Републике Србије,фотокопија личне карте,захтев са контакт подацима студента,као и број динарског рачуна на који ће се извршити уплата награде,име банке и власника рачуна.

Рок за предају докумената почиње 16. октобра и траје  до 16. новембра 2017. године.

Општина Прокупље ће наградити студенте једнократном новчаном наградом,а имена добитника биће истакнута на огласној табли Општине Прокупље.

 

Величина слова: