Poboljšanje demografske slike Toplice
13. oktobra 2017.
„Lektirići ex you fest“ peti put u Prokuplju
17. oktobra 2017.
Prikaži sve

Opština Prokuplje nagrađuje najbolje studente


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

opstina%20prokuplje 

Komisija za dodelu novčanih sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanja nadarenih učenika i studenata Opštine Prokuplje raspisala je konkurs o dodeli novčanih nagrada i sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanja talentovanih učenika i studenata u opštini Prokuplje.

Uslovi konkursa za dodelu jedokratnih novčanih nagrada studentima,podrazumevaju da se student finansira iz budžeta Republike Srbije,da ima prosečnu ocenu u toku proteklog školovanja 9.00 i više,da je po prvi put upisan u narednu godinu studija školske 2017/2018. godine,da ima prebivalište na teritoriji opštine Prokuplje i da nije student prve godine studija.

Dokumenta koja studenti treba da predaju na pisarnici Opštine Prokuplje pod naznakom „Za Komisiju za dodelu novčanih sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanja nadarenih učenika i studenata u Opštini Prokuplje“ su uverenje o prosečnoj oceni od početka studija,uverenje o upisanoj godini ili upisanom apsolventskom stažu na teret budžeta Republike Srbije,fotokopija lične karte,zahtev sa kontakt podacima studenta,kao i broj dinarskog računa na koji će se izvršiti uplata nagrade,ime banke i vlasnika računa.

Rok za predaju dokumenata počinje 16. oktobra i traje  do 16. novembra 2017. godine.

Opština Prokuplje će nagraditi studente jednokratnom novčanom nagradom,a imena dobitnika biće istaknuta na oglasnoj tabli Opštine Prokuplje.

 

Veličina slova: