Превентивни прегледи за грађане
7. априла 2017.
Филмом против предрасуда
11. априла 2017.
Прикажи све

Осмех и радост на лицима старих људи


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%20starihu1

Поводом предстојећих Ускршњих празника,деца Предшколског целодневног боравка  објекта Бисери,који ради у склопу Предшколске установе Невен,за кориснике Дома за негу и смештај старих лица у Прокупљу приредили су богат културно-уметнички програм. Током боравка у овој установи малишани су играма,песмама,рецитацијом и глумом вратили осмех и радост на њиховим лицима.

dom%20starih%20u2 dom%20starih%20u3

– Сваке,па и ове године деца предшколског узраста традиционално приређују предускршњу приредбу за најстарије становнике нашег града. Осим културног дела деца су корисницима Дома поделила многе поклоне које су заједно правили са васпитачима и својим родитељима,изјавила је социјални радник Предшколске установе Невен Биљана Динчић и додала да ће малишани у четвртак,13. априла заједно са корисницима Дневног боравка Сунце у Водицама учествовати у фарбању ускршњих јаја.

Вршилац дужности директора Дома за смештај и негу старих лица др Жарко Стојичић захвалио се свима који су учествовали у данашњем програму.

– Јако је лепо и корисно што су се деца дружила са старим лицима. Богат програм и поклони,корисници су са изузетним задовољством прихватили,изјавио је Стојичић и додао да очекује да сличних културних манифестација буде и у наредном периоду.

Дуготрајан аплауз,враћени осмех и радост на лицима старих људи,била је најбоља  награда малишанима за приређени програм.

   

Величина слова: