Preventivni pregledi za građane
7. aprila 2017.
Filmom protiv predrasuda
11. aprila 2017.
Prikaži sve

Osmeh i radost na licima starih ljudi


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%20starihu1

Povodom predstojećih Uskršnjih praznika,deca Predškolskog celodnevnog boravka  objekta Biseri,koji radi u sklopu Predškolske ustanove Neven,za korisnike Doma za negu i smeštaj starih lica u Prokuplju priredili su bogat kulturno-umetnički program. Tokom boravka u ovoj ustanovi mališani su igrama,pesmama,recitacijom i glumom vratili osmeh i radost na njihovim licima.

dom%20starih%20u2 dom%20starih%20u3

– Svake,pa i ove godine deca predškolskog uzrasta tradicionalno priređuju preduskršnju priredbu za najstarije stanovnike našeg grada. Osim kulturnog dela deca su korisnicima Doma podelila mnoge poklone koje su zajedno pravili sa vaspitačima i svojim roditeljima,izjavila je socijalni radnik Predškolske ustanove Neven Biljana Dinčić i dodala da će mališani u četvrtak,13. aprila zajedno sa korisnicima Dnevnog boravka Sunce u Vodicama učestvovati u farbanju uskršnjih jaja.

Vršilac dužnosti direktora Doma za smeštaj i negu starih lica dr Žarko Stojičić zahvalio se svima koji su učestvovali u današnjem programu.

– Jako je lepo i korisno što su se deca družila sa starim licima. Bogat program i pokloni,korisnici su sa izuzetnim zadovoljstvom prihvatili,izjavio je Stojičić i dodao da očekuje da sličnih kulturnih manifestacija bude i u narednom periodu.

Dugotrajan aplauz,vraćeni osmeh i radost na licima starih ljudi,bila je najbolja  nagrada mališanima za priređeni program.

   

Veličina slova: