Нови програм за развој општине
24. јуна 2014.
Позив уметницима за сарадњу
26. јуна 2014.
Прикажи све

Отворен први фјучерс


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

manic%202manic%201

На тениским теренима Тенис клуба Топличанин крај базена свечано је отворен девети по реду а први овогодишњи професионални турнир за тенисерке са наградним фондом од 10.000 долара. Турнир је отворио Радослав Михајловић председник Скупштине општине Прокупље који је том приликом честитатао организаторима ,Тенис клубу „ Топличанин“ на још једној успешној организацији у релативно кратком временском року а учесницама турнира пожелео је пуно успеха и спортске среће на турниру.

            – Јако сам срећан што смо дошли до овог тренутка да свечано отворимо турнир обзиром да смо имали великих проблема са катострафалним поплавама које су нас задесиле. После свега тога све смо успели,турнир иде по плану и број учесница турнира је максималан. Приказан тенис до сада је на врхунском нивоу за овај ниво турнира и видите да су вечерас и учесници и организатори врло задовољни,рекао је Жика Манић директор тениског турнира додавши да су највећи фаворити на турниру Лина Ђорђеска из Македоније и Херделас из Босне и Херцеговине.

manic%203manic%204

Величина слова: