Leoni razmatra proširenje kapaciteta
5. novembra 2015.
Jesenja setva u punom jeku
9. novembra 2015.
Prikaži sve

Otvorena nova apoteka u Blacu

apoteka%20danas apoteka2

Apotekarska ustanova Prokuplje otvorila je u  Blacu novu apoteku,koja će raditi u okviru  Doma zdravlja Blace. Svečanom otvaranju prisustvovali su narodni poslanici iz Toplice Darko Laketić  i Zoran Jozić, kao i predstavnici  lokalnih samouprava i zdravstvenih radnika  iz Toplice. 

– Zadovoljstvo mi je da danas zajedno otvorimo krunu našeg investicionog delovanja-reprezentativni objekat apoteke i predamo ga građanima Blaca na  upotrebu,jer to zaslužuju i dostojni su toga.Upornošću,zalaganjem,kreativnim idejama zaposlenih,približili smo i kompletirali zdravstvene usluge ,što nam je i bio osnovni cilj. Otvorili smo četiri nove apoteke i  potpuno rekonstruisali tri,rekao je direktor apoteke Prokuplje,Zlatan Miljković i dodao da danas svi apotekarski objekti u Toplici imaju nov i savremen enterijer.

apoteka3 apoteka4

On je podsetio da je sredinom 2013. godine u Prokuplju,u naselju Jabukar otvorena nova apoteka,,nakon toga ,u apoteci „Nana“ obezbeđen je  funkcionalniji prostor za pacijente i zaposlene,čime su smanjene gužve. Ubrzo potom ,u centru Žitorađe,kao i u krugu prokupačke Bolnice,otvoreni su novi ,moderni objekti apoteke.

-Danas,otvaranjem apoteke u Blacu,zaokružena su investiciona ulaganja i ostvareni ciljevi približavanja apotekarske usluge građanima  Apoteke Prokuplje,postavljeni pre dve godine,naglasio je Miljković.

Prema rečima predsednika Opštine Blace,Ivana  Burgića,lokalna samouprava je  sa zadovoljstvom podržala ovu ideju i potrudila se da u što kraćem roku obezbedi sve neophodne uslove  za izgradnju novog apoteke.

– Opština Blace  je pored lokacije za novi apotekuobezbedila i sve potrebne dozvole. Na ovaj način približili smo zdravstvene usluge našim građanima i obezbedili im kompletnu primarnu zdravstvenu zaštitu na jednom mestu,što će im olakšati lečenje,  istakao je Burgić. 

Veličina slova: