Sportski vikend
17. oktobra 2014.
Poznati rezultati rada na školskoj ekonomiji
21. oktobra 2014.
Prikaži sve

Otvorena nova apoteka u naselju Garić


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSC_8657 DSC_8648

U naselju Garić otvorena je nova apoteka u cilju približavanja zdravstvenih usluga građanima. Svečanom otvaranju prisustvovalo je rukovodstvo lokalne samouprave,predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović,narodni poslanik u Skupštini Srbije Darko Laketić,direktori apotekarskih ustanova iz Niša,Pirota i Leskovca i kao i žitelji ovog naselja.

Direktor Apotekarske ustanova u Prokuplju Zlatan Miljković ovom prilikom je rekao da ova ustanova obeležava 65 godina postojanja i uspešnog rada i da su zaposleni u njoj,u godini jubileja,realizovali zacrtane planove.

– Prokuplje je sada bogatije za još jednu apoteku. Njenim otvaranjem nastojimo da se što više približimo pacijentima,rekao je Miljković i dodao da ukupna vrednost ove investicije iznosi 14.700 evra.

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Darko Laketić je naglasio da se poboljšanjem zdravstvenih usluga istovremeno ostvaruje bolji odnos prema pacijentima.

Novootvorena apoteka,čija ukupna površina iznosi 42 kvadratna metra,nalazi se u Pasjačkoj ulici br. 2 (ispred Gradske bolnice) i radiće svakog radnog dana uporedo sa ambulantom u Gariću. 

Veličina slova: