Уручене награде најистакнутијим волонтерима
13. маја 2015.
Општина ангажује експертску комисију
15. маја 2015.
Прикажи све

Отворено обданиште „Бајка“ у Сокићевом булевару


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

OBD%201

Нови објекат Предшколске установе „Невен“,површине 915 квадрата у Сокићевом булевару,данас су свечано,пресецањем врпце отворили председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и већница за културу Милица Ерић.

OBD%202 OBD%209

Овом приликом,у присуству представника Општине Прокупље,директора прокупачких основних и средњих школа,родитеља,деце и бројних гостију,председник Општине Мирољуб Пауновић је изразио задовољство што је њему припала част да отвори један од најсавременијих објеката овакве намене у нашој земљи. Он је деци и запосленима у име Општине поклонио уметничку слику и играчке,које су им биле и биће увек потребне и корисне за њихове игре уз које безбрижно одрастају.

OBD%208 OBD%2010

Овај објекат започет је са градњом пре пет година,али од јуна прошле године предузели смо све мере како би што пре био завршен и како би га што пре поклонили нашој деци на коришћење. Како у време почетка изградње објекат није поседовао одговарајуће дозволе,морали смо да обезбедимо све сагласности и дозволе,јер без истих коришћење овог објекта не би било безбедно за нашу децу и запослене,истакао је председник Пауновић.

Предшколска установа „Невен“,чији четврти објекат данас отворен носи  име „Бајка“,добио је име од њеног полазника Марка Стаменковића,а он бицикл од пекаре „Ђукић“ из Блаца.

Ова установа одрастала је заједно са децом, почев од 1961. године када је основана. Данас је озбиљна институција која завређује пажњу и поштовање. Поштовање за све који су у васпитање и бригу о најмлађима уложили много труда и знања.

OBD%203 OBD%204

У наредном периоду учинићемо све да обновимо и остале објекте Предшколске установе „Невен“,додао је Пауновић захваливши се и Влади Републике Србије,али и градитељима ове установе који су имали слуха за потребе родитеља и деце.

Он је подвукао да Општина Прокупље брине о својим суграђанима,а да су јој приоритет деца и млади.

У овом објекту,који је вредан више од 80 милиона динара,120 малишана учиниће своје прве кораке и стицати прва знања.

OBD%2011 OBD%2012

Веселим програмом најмлађих полазника ове установе започео је рад њихове „Бајке“ и сви присутни су им пожелели много безбрижних и срећних тренутака,као и да кроз игру и забаву науче много.

Директорка Предшколске установе „Невен“ Гордана Цветковић истакла је да отварање новог обданишта значи много за све,посебно за децу и родитеље,али и васпитаче,јер ће „Бајка“ растеретити остале објекте и учинити да рад и запослених и деце буде и лепши и лакши. 

OBD%2013

Величина слова: