Спортски викенд
26. октобра 2015.
„Бандит или песник“ представљен у Београду
28. октобра 2015.
Прикажи све

Пензионери на пријему код председника Општине


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

penzioneri%20danas  

Удружење пензионера Прокупљe обележило је своју славу Свету Петку. Тим поводом председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић приредио је пријем за пензионере на којем су присуствовали народни посланик у Скупштини Србије др Дарко Лакетић,начелник Топличког управног округа др Небојша Вукадиновић,члан Општинског већа Општине Прокупље задужена за културу Милица Ерић и гости из пензионерских удружења из Ниша,Сврљига,Лесковца,Мерошине,Житорађе и других општина са југа Србије.

Председник прокупачког Удружења пензионера Милован Вучићевић информисао је присутне о раду организације и нагласио да су они у протеклом периоду највећу пажњу посветили очувању материјално-социјалног статуса пензионера са малим примањима.

– На територији општине Прокупље живи више од 10 хиљада пензионера од којих су скоро 80 одсто чланови удружења. Бесплатном поделом пакета са основним животним намирницама,куповином угља,кромпира,воћа,сувомеснатих и других производа по нижим ценама и одложеним роковима плаћања настојимо да помогнемо материјално угроженим пензионерима,изјавио је Вучићевић и нагласио да у свом раду удружење има велику помоћ од стране локалне самоуправе,филијале Републичког завода за здравствено и пензионо осигурање у Прокупљу и других установа.

Честитајући славу Удружењу председник  Општине Прокупље Мирољуб Пауновић изразио је велику захвалност за све оно што су пензионери урадили у протеклом периоду.

 – И данас пензионери дају свој  допринос у циљу изласка наше земље из економске кризе,изјавио је он и пожелео свим пензионерима добро здравље и среће у животу.

Величина слова: