Sportski vikend
26. oktobra 2015.
„Bandit ili pesnik“ predstavljen u Beogradu
28. oktobra 2015.
Prikaži sve

Penzioneri na prijemu kod predsednika Opštine


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

penzioneri%20danas  

Udruženje penzionera Prokuplje obeležilo je svoju slavu Svetu Petku. Tim povodom predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović priredio je prijem za penzionere na kojem su prisustvovali narodni poslanik u Skupštini Srbije dr Darko Laketić,načelnik Topličkog upravnog okruga dr Nebojša Vukadinović,član Opštinskog veća Opštine Prokuplje zadužena za kulturu Milica Erić i gosti iz penzionerskih udruženja iz Niša,Svrljiga,Leskovca,Merošine,Žitorađe i drugih opština sa juga Srbije.

Predsednik prokupačkog Udruženja penzionera Milovan Vučićević informisao je prisutne o radu organizacije i naglasio da su oni u proteklom periodu najveću pažnju posvetili očuvanju materijalno-socijalnog statusa penzionera sa malim primanjima.

– Na teritoriji opštine Prokuplje živi više od 10 hiljada penzionera od kojih su skoro 80 odsto članovi udruženja. Besplatnom podelom paketa sa osnovnim životnim namirnicama,kupovinom uglja,krompira,voća,suvomesnatih i drugih proizvoda po nižim cenama i odloženim rokovima plaćanja nastojimo da pomognemo materijalno ugroženim penzionerima,izjavio je Vučićević i naglasio da u svom radu udruženje ima veliku pomoć od strane lokalne samouprave,filijale Republičkog zavoda za zdravstveno i penziono osiguranje u Prokuplju i drugih ustanova.

Čestitajući slavu Udruženju predsednik  Opštine Prokuplje Miroljub Paunović izrazio je veliku zahvalnost za sve ono što su penzioneri uradili u proteklom periodu.

 – I danas penzioneri daju svoj  doprinos u cilju izlaska naše zemlje iz ekonomske krize,izjavio je on i poželeo svim penzionerima dobro zdravlje i sreće u životu.

Veličina slova: