Prijem za zlatne sportiste
6. avgusta 2015.
Sredstva za novu centralnu sterilizaciju
10. avgusta 2015.
Prikaži sve

Pesnici ostavili još jedan beleg


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

beleg beleg1

U organizaciji Kulturno-obrazovnog centra u Prokuplju,u bašti ove ustanove, održano je književno veče pod nazivom „Beleg“. Za ljubitelje poezije članovi Književnog društva „Rade Drainac“ pripremili su svoje pesme,koje su ostavile trag u njihovom stvaralaštvu.

Kroz ovo veče svoj beleg su ostavili pesnici Ljubiša Krasić,Dragan Borisavljević,Milivoje Krasić,Slađana Veličković i Dragana Jovanović,koja je došla iz Leskovca iz Književnog kluba „Dubočica“. Učesnici „Belega“ kroz misao Ljubiše Krasića su poručili da u svakom delu postoje belezi,tragovi koji vas promene kad ih otkrijete.

beleg2

– Ove veče je potvrdilo i do sada dobru saradnju sa ustanovama kulture u gradu. Mi smo uvek dobri domaćini svima koji žele da sa nama podele lepe trenutke i događaje iz svog života i stvaralaštva,a kad se pesnici okupe na jednom mestu to je praznik za dušu,rekla je direktorka Kulturno-obrazovnog centra Ljiljana Krasić.

Iz Književnog društva „Rade Drainac“ poručuju da će ovakvih večeri u toku leta biti još,jer se susret naših sugrađana sa stihovima i njihovim stvaraocima pokazao kao lepo druženje.  

Veličina slova: