Пријем за златне спортисте
6. августа 2015.
Средства за нову централну стерилизацију
10. августа 2015.
Прикажи све

Песници оставили још један белег


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

beleg beleg1

У организацији Културно-образовног центра у Прокупљу,у башти ове установе, одржано је књижевно вече под називом „Белег“. За љубитеље поезије чланови Књижевног друштва „Раде Драинац“ припремили су своје песме,које су оставиле траг у њиховом стваралаштву.

Кроз ово вече свој белег су оставили песници Љубиша Красић,Драган Борисављевић,Миливоје Красић,Слађана Величковић и Драгана Јовановић,која је дошла из Лесковца из Књижевног клуба „Дубочица“. Учесници „Белега“ кроз мисао Љубише Красића су поручили да у сваком делу постоје белези,трагови који вас промене кад их откријете.

beleg2

– Ове вече је потврдило и до сада добру сарадњу са установама културе у граду. Ми смо увек добри домаћини свима који желе да са нама поделе лепе тренутке и догађаје из свог живота и стваралаштва,а кад се песници окупе на једном месту то је празник за душу,рекла је директорка Културно-образовног центра Љиљана Красић.

Из Књижевног друштва „Раде Драинац“ поручују да ће оваквих вечери у току лета бити још,јер се сусрет наших суграђана са стиховима и њиховим ствараоцима показао као лепо дружење.  

Величина слова: