Евергрин вече сутра у биоскопу
1. новембра 2016.
Јесење уређење паркова
3. новембра 2016.
Прикажи све

Планинари одржали такмичење


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

planinari%202_11_2016 

 

Планинарско-скијашки клуб „Топлица“ био је домаћин  6. кола планинарске орјентације које је по први пут одржано у Прокупљу.

Почетна стаза,Планинарски дом у Растовници,окупио је љубитеље планина и природе,  чланове планинарских клубова из целе Србије.

У планинарској орјентацији такмичило се  20 екипа,а прво место у пионирској конкуренцији  освојила је екипа ПК „Кукавица“ из Лесковца,док су најбоље пионирке биле из ПК „Вукан“ из Пожаревца .

У сениорској конкуренцији победила је екипа ПК „Победа“ из Београда,а  планинарке овог клуба проглашене су за најбоље сениорке.

Прво место у  категорији ветерана освојила је екипа ПК „Челик“ из Смедерава,а најбоље ветеранке  су  из  ПК „Победа“  Београд.

– По први пут  наш клуб је организатор такмичења у планинарској орјентацији и веома смо задовољни како је  такмичење протекло. Учествовало је око 60 планинара,није било лако пронаћи све контролне тачке на стазама,али су планинари показали изузетну спремност,истакао је председник Планинарско-скијашког клуба „Топлица“ Дарко Жарић.

 

 

Величина слова: