Завршена берба вишања
16. јула 2014.
Јавни увид у нацрт измене Одлуке о буџету за 2014.
18. јула 2014.
Прикажи све

Почео спортски програм прославе градске славе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 

kos%20turnir%201                   kos%20turnir%202

Спортски програм прославе градске славе почео је кошаркашким турниром у организацији Службе за спорт и Стручне службе месних заједница Општине Прокупље. Након дводневних борби највише је показала екипа Месне заједнице „ Ћићко“ која је у финалу савладала екипу МЗ „ Топлица“ са 21 : 17.

            – Ове године смо први пут укључили и кошарку у оквиру спортског програма и овај турнир је трајао од 14. до 16. јула. На крају најбоља је била екипа МЗ“ Ћићко“. Одзив је био добар,дошло је доста младих да се друже што је био и циљ јер градска слава за то и служи,рекао је Милорад Жугић шеф Службе за спорт додајући да је за турнир у малом фудбалу који почиње вечерас све спремно,да се очекује много публике јер традиција овог турнира и ривалитет  месних заједница у малом фудбалу траје већ 12 година.

            Иначе турнир у малом фудбалу почиње вечерас на терену Основне школе „ Ћићко“ а уколико буде временских неприлика турнир се сели у салу Техничке школе.

kos%20turnir%203

Величина слова: