Уручене награде најистакнутијим волонтерима
13. маја 2015.
Општина ангажује експертску комисију
15. маја 2015.
Прикажи све

Подељене лопте школама


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 podela%20lopte%201

Поводом акције „ Шта тренираш“ која је одржана 4. априла у којој су учесвовале све Основне школе са територије наше општине у просторијама  Спортског савеза у Прокупљу у знак захвалности додељене су лопте учесницима ове манифестације. Лопте за мали фудбал,кошарку,рукомет и одбојку уручене су градским школама као и школама „Светислав Мирковић Ненад“ из Мале Плане и  „Вук Караџић“ из Житног Потока.

– Спортски савез Србије послао је лопте школама како би им се захвалио на учешћу у акцији „ Шта тренираш“. Они су најавили нове акције оваквог типа у Прокупљу и изразили задовољство одзивом деце који је по њиховом мишљењу био фантастичан као и радом и сарадњом Спортског савеза из Прокупља и локалне самоуправе,рекао је Божидар Јовић секретар Спортског савеза додавши да су директори школа овом приликом поручили да ће се и даље одазивати оваквим акцијама а све у циљу развоја и здравља деце.

Величина слова: