Одлични резултати прокупачких установа културе
28. децембра 2017.
Са дежурним службама у новогодишњој ноћи
1. јануара 2018.
Прикажи све

Поклонили деци новогодишње пакетиће


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

crveni%20krst1

На иницијативу Тамаре Добросављевић, члана Канцеларије за младе Општине Прокупље и волонтера Црвеног крста,  новогодишње пакетиће добила су деца пацијенти Педијатрије прокупачке болнице и корисници Дневног боравка „Сунце“ у Водицама.

-На пунктовима у супермаркетима „Рич“ грађани Прокупља су на за то одређеном месту могли да оставе слаткише  и играчке намењене овој деци. Тако су корисници Дневног боравка „Сунце“ добили 10 новогодишњих пакетића, а остатак су добила деца у болници, изјавила је Тамара Добросављевић, одлична ученица  четвртог разреда прокупачке Медицинске школе.

Захваљујићи С.З.Т.Р. „Чутура“, продавници „ПИК“ и Очној кући „Николић“ новогодишње поклоне добила су и деца чланови Међуопштинске организације слепих и слабовидих и Међуопштинске организације глувих и наглувих.

crveni%20krst2

-Приликом ове поделе члановима је додељено 10 белих штапова, рекла је технички секретар Међуопштинске организације слепих и слабовидих Ана Прелић и истакла изузетан допринос Дома Културе, ОШ9.ОКТОБАР“, Удружења потрошача и „COPY-центра“ у сакупљању пластичних чепова од чије продаје су купљени штапови.

Новогодишље пакетиће поделило је и Удружење оболелих од  церебралне и дечије парализе.

Председник ове организације Милутин Стојановић захвалио се Трговинском предузећу „Рич“, трговини „Неца“ и хуманитарној организацији „ Адра“ који су обезбедили поклоне и слаткише деци.

Величина слова: