Odlični rezultati prokupačkih ustanova kulture
28. decembra 2017.
Sa dežurnim službama u novogodišnjoj noći
1. januara 2018.
Prikaži sve

Poklonili deci novogodišnje paketiće


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

crveni%20krst1

Na inicijativu Tamare Dobrosavljević, člana Kancelarije za mlade Opštine Prokuplje i volontera Crvenog krsta,  novogodišnje paketiće dobila su deca pacijenti Pedijatrije prokupačke bolnice i korisnici Dnevnog boravka „Sunce“ u Vodicama.

-Na punktovima u supermarketima „Rič“ građani Prokuplja su na za to određenom mestu mogli da ostave slatkiše  i igračke namenjene ovoj deci. Tako su korisnici Dnevnog boravka „Sunce“ dobili 10 novogodišnjih paketića, a ostatak su dobila deca u bolnici, izjavila je Tamara Dobrosavljević, odlična učenica  četvrtog razreda prokupačke Medicinske škole.

Zahvaljujići S.Z.T.R. „Čutura“, prodavnici „PIK“ i Očnoj kući „Nikolić“ novogodišnje poklone dobila su i deca članovi Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih i Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih.

crveni%20krst2

-Prilikom ove podele članovima je dodeljeno 10 belih štapova, rekla je tehnički sekretar Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Ana Prelić i istakla izuzetan doprinos Doma Kulture, OŠ9.OKTOBAR“, Udruženja potrošača i „COPY-centra“ u sakupljanju plastičnih čepova od čije prodaje su kupljeni štapovi.

Novogodišlje paketiće podelilo je i Udruženje obolelih od  cerebralne i dečije paralize.

Predsednik ove organizacije Milutin Stojanović zahvalio se Trgovinskom preduzeću „Rič“, trgovini „Neca“ i humanitarnoj organizaciji „ Adra“ koji su obezbedili poklone i slatkiše deci.

Veličina slova: