Pregled sportskog vikenda
1. decembra 2014.
Sportsko igralište u Donjoj Trnavi
3. decembra 2014.
Prikaži sve

Polet među čitaocima


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Picture%20017 Picture%20018

Novi broj časopisa „Polet“,Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“,predstavljen je čitalačkoj publici na veliko zadovoljstvo onih koji su ga stvarali,ali i njegovih čitalaca.

– Ovaj časopis je pravi pokazatelj našeg rada. Članovi novinarske i foto sekcije,predvođeni nastavnicima Danijelom Miladinović,Dragoljubom Radulovićem,Momčilom Golubovićem i učiteljicom Ljiljanom Sokolović,oslikali su život škole,sve uspehe,radosti,tuge,ali i trud koji sve pokreće. To su uradili na način dostojan školske tradicije duže od jednog veka,rekla je sa vidnim zadovoljstvom direktorka škole Ljiljana Subotić i dodala da su članovi novinarske sekcije učenici sedmog i osmog razreda,koji su zabeležili sve što su smatrali važnim za školu.

– Bilo je tu svega. Priče o uspesima,učenju,ali i zabave i sve je odrađeno na profesionalan način,istakla je urednica časopisa,profesorka srpskog jezika Danijela Miladinović.

Profesor informatike Dragoljub Radulović,koji je uradio pripremu lista, naglašava da rad sa decom uvek predstavlja izazov.

– Oni uvek imaju nove ideje koje zajedničkim snagama realizujemo,trudeći se da časopis svaki put bude interesantniji i zanimljiviji čitaocima,podvukao je profesor Radulović. 

Veličina slova: