Одржана Свечана академија у част Светог Савe
28. јануара 2015.
Нова економска цена у Предшколској установи Невен
30. јануара 2015.
Прикажи све

Полет примио награду у Београду


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

polet%202

Представници Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ из Прокупља на Филолошком факултету у Београду примили су признање за освојено друго место на Републичком такмичењу школских листова. Диплому су доделили Министарство просвете,Друштво за српски језик и књижевност и Задужбина Милоша Црњанског.

– Захваљујући пре свега ентузијазму,истрајности и преданом раду његових уредника,међу којима су међу првима били Воја Красић,Славољуб Димитријевић Песник,Милан Коматина и други,часопис наше школе „Полет“ истрајава и радује своје читаоце од 1958. године. Са поносом истичем да је признање за квалитет нашег школског листа и његово дугогодишње објављивање примила садашњи уредник „Полета“,професорка књижевности Данијела Миладиновић,нагласила је директорка Основне школе „Никодије Стојановић Татко“,а некада и уредница овог листа Љиљана Суботић. Она је истакла да не постоји бољи начин да се једна школа представи.

 

– Овај лист је наше огледало,наша лична карта и радост. У њему и кроз њега се види наш рад,пожртвовање,упорност и истрајавање на путу ка правим вредностима,подвукла је Суботићева додајући да ово важно и значајно признање,које је припало школском листу,јесте награда свих ученика и сарадника који су помагали и помажу у изради „Полета“ од његовог првог,па све до последњег награђеног броја.    

 
Величина слова: