Вода није за пиће
20. априла 2014.
Продужен распуст
24. априла 2014.
Прикажи све

Помоћ угроженима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Представници прокупачког Црвеног крста и Стручне службе месних заједница поделили су пакете са животним намирницама и хигијенским пакетима породицама које су претрпеле штету од поплава у селима Конџељ,Мала Плана и Доња Коњуша.

– До сада смо уручили више од седамдесет пакета са животним намирницама и пакете са хигијенским средствима најугроженијим породицама које су претрпеле штету од поплава, рекла је секретар ОО Црвени крст Прокупље Душица Динић и додала да је Црвени крст Прокупље обезбедио за најугроженије душеке и ћебад. Она је најавила и да ће се, у сарадњи са републичким Црвеним крстом, обезбедити такозване сушилице за зидове,које су врло ефикасне у оваквим ситуацијама.

IMG_1109

Директор Стручне службе месних заједница Ивица Крстовић је истакао да је задатак ове Службе да буде уз своје грађане и да на терену утврди стање које су изазвале поплаве.

– У непосредном смо контакту са грађанима и трудимо се да помогнемо у овим првим данима и пружимо адекватну помоћ, рекао је Крстовић.

DSC_8902

 

Величина слова: