„Градски водовод“ наставља акцију наплате дугова
16. априла 2014.
Помоћ угроженима
23. априла 2014.
Прикажи све

Помоћ за најугроженије


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Ромско насеље код фабрике стакла једно је од најугроженијих места и претрпело је велику штету током поплава. Стамбени објекти су практично под водом и за 28 породица које су најугроженије достављена је помоћ у пијаћој води,а у току дана биће достављена и помоћ у храни и гардероби.

guba%205

– Тренутно смо донели пијаћу воду,а у току дана донеће се пакети хране за најугроженије као и пакети гардеробе. Ове породице су тренутно најугроженије и обезбедили смо помоћ за 28 породица. Планирамо да упутимо помоћ и у друга насеља које је погодила ова елементарна непогода и изаћи ћемо у сусрет свакој угроженој породици колико смо у могућности,рекао је Ивица Крстовић,директор Стручне службе месних заједница и додао да је пијаћа вода помоћ локалне самоуправе,храна помоћ Црвеног крста,а гардеробу за најугроженије је донирало Удружење оболелих од мишићних и неуромишићних болести.

guba%202

Величина слова: