Шанса за ново запослење
9. марта 2017.
Прокупчани заинтересовани за француски филм
11. марта 2017.
Прикажи све

Помоћник министра посетио Дом ученика


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%20ucenika%20poseta1

 Помоћник министра за просвету и технолошки развој Љубиша Антонијевић и народни посланик у Скупштини Србије из Топлице Дарко Лакетић посетили  су Дом ученика средњих школа у Прокупљу. Након обиласка просторија и спортских терена они су разговарали са радницима и директорицом ове установе Јеленом Вуковић.

-Изузетно сам задовољан условима и радом,као и резултатима које средњошколци постижу у школама и на разним такмичењима. Министарство просвете је до сада,а то ће радити и у наредном периоду,уложило  велика средства за побољшање ученичког и студентског стандарда,изјавио је Антонијевић.

dom%20ucenika%20poseta2 dom%20ucenika%20poseta3

Народни посланик Лакетић указао је на велики значај ове установе из разлога што је она једина у Топличком округу.

– Помоћника министра Антонијевића упознали смо са тренутним активностима и плановима за наредни период. Дом је код  ресорног министарства конкурисао за нове инвестиције које ће бити усмерене за вешерај,библиотеку и доградњу кухињског простора  где недостају просторије за обраду меса,рибе и поврћа,изјавила је директорица Вуковић и додала да васпитачи и запослени у Дому чине велике напоре да корисници имају што боље услове за школске и ваннаставне активности.

 

Величина слова: