Kонцерт пијанисткиње Марије Тимотијевић
4. јула 2014.
Девети “ Топлички сабор вишњара“
8. јула 2014.
Прикажи све

Попуњена места у Гимназији и Медицинској


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

gimnazija1 gimnazija2

После првог уписног круга у прокупачким средњим  школама,Гимназији „Топлички хероји“ и медицинској „Др Алекса Савић“ попуњена су сва места.

У другим двема средњим школама у нашем граду,пољопривредној“Радош Јовановић-Сеља“ и техничкој „15. мај“ ситуација је другачија и у њима има места за све оне који се нису уписали у првом уписном кругу. Они листе жеља попуњавају у среду 9.јула у Основним школама,а уписују се сутрадан 10. јула од 7 до 15 часова.

-У пољопривредној школи „Радош Јовановић-Сеља“ у четворогодишњим образовним профилима,има места за још 25 пољопривредних техничара и 14 прехрамбених техничара,истакао је секретар ове школе Срђан Костић и додао да  у трогодишњим занимањима има још једино слободних места за оне који се одлуче да уче за пекаре и то 22.

У техничкој школи „15.мај“ кажу да је ове године у првом уписном кругу уписано више деце него прошле године. Ипак и поред тога ова школа нуди највећи број слободних места и после првог уписног круга.

У трогодишњим образовним профилима,у одељењу са два образовна профила,електроинсталатер и електомонтер мреже и постројења остало је још 15 слободних места,модни кројач оглед још 12,а возач моторних возила може примити још два ученика.

У четворогодишње образовне профиле,машински техничар за компјутерско конструисање могу се уписати  још 10 ученика,а за електротехничара процесног управљања има још шест слободних места.

 

            
Величина слова: