Дан поља стрних жита у Прокупљу
25. јуна 2014.
Уређење прилаза локалитета „Пребреза“
27. јуна 2014.
Прикажи све

Позив уметницима за сарадњу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

  fedesapoziv

Организациони одбор Фестивала дечјег стваралаштва Топлице (ФЕДЕС),данас је упутио позив свим музичарима,текстописцима,композиторима и аранжерима који живе у Топлици или су везани за Топлицу на неки други начин,да својим делима за децу учествују у стварању значајне улоге шестог по реду Фестивала дечјег стваралаштва 2015.

 У том смислу Организациони одбор Фестивала је овластио Срђана Живковића,уметника,да у име Фестивала прикупи текстове за децу,композиције и обави разговоре са аранжерима.
 Како је рок за одабир радова између 1. и 15. септембра,молимо све заинтересоване да на време доставе своје понуде. Радови се достављају у једном примерку и мора да садрже текст песме,нотни запис и демо снимак.
 Организациони одбор Фестивала напомиње да је ово шести по реду ФЕДЕС,који се одржава у условима лоше финансијске ситуације те се заинтересованима не може обећати (или бар не по важећим тржишним условима) надокнада за изведена дела,али она свакако неће изостати. Предато (и од стране организационог одбора прихваћено) дело подразумева да је аутор одобрио јавно извођење свог дела без одрицања ауторства и права која ауторство носи не укључујући ту ФЕДЕС.
 Сви заинтересовани за овакву врсту учешћа на Фестивалу могу се јавити Срђану Живковићу,мејлом на fedes.decjapesma@gmail.com или на телефон 063 89 92 415,односно Дому културе у Прокупљу,сваког радног дана од 9 – 13 сати на телефон  321-086.
 
 fedes%20poziv11
Величина слова: