Центар „Световид“ расписао конкурс за „Живи музеј“
16. маја 2016.
Разговор са посетиоцима
18. маја 2016.
Прикажи све

Предавање о развоју апотекарства у Топлици


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

apoteka%201

 У оквиру манифестације „Десет дана од 10 до 10“,коју организује Народни музеј „Топлице“,данас је одржано предавање о развоју  апотекарства  у Топличком округу,до данашњих дана.

Ученици средњих и основних школа имали су прилуку да се на данашњем предавању упознају са апотекарством као могућом будућом професионалном орјентацијом. О историјату и настанку  Апотеке у Топлици говорила је mr.ph. Миљана Булатовић,о транзитном периоду од самог почетка па до данас  говорила је mr.pf.Милица Раичевић,док је савремене трендове у апотекарској и фармацеутској индустрији представилаmr.pf.Александра Столић.

apoteka2

Данашњем предавању присуствовали су ученици Гимназије и О.Ш. „Татко“,док ће,према најави  председнице Комисије за унапређење стручног рада Апотеке Прокупље,Наташе Станковић,у четвртак,од 12 до 13 часова,предавање о развоју апотекарства у Топличком округу,моћи да чују и ученици осталих прокупачких школа.

 

Величина слова: