Centar „Svetovid“ raspisao konkurs za „Živi muzej“
16. maja 2016.
Razgovor sa posetiocima
18. maja 2016.
Prikaži sve

Predavanje o razvoju apotekarstva u Toplici


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

apoteka%201

 U okviru manifestacije „Deset dana od 10 do 10“,koju organizuje Narodni muzej „Toplice“,danas je održano predavanje o razvoju  apotekarstva  u Topličkom okrugu,do današnjih dana.

Učenici srednjih i osnovnih škola imali su priluku da se na današnjem predavanju upoznaju sa apotekarstvom kao mogućom budućom profesionalnom orjentacijom. O istorijatu i nastanku  Apoteke u Toplici govorila je mr.ph. Miljana Bulatović,o tranzitnom periodu od samog početka pa do danas  govorila je mr.pf.Milica Raičević,dok je savremene trendove u apotekarskoj i farmaceutskoj industriji predstavilamr.pf.Aleksandra Stolić.

apoteka2

Današnjem predavanju prisustvovali su učenici Gimnazije i O.Š. „Tatko“,dok će,prema najavi  predsednice Komisije za unapređenje stručnog rada Apoteke Prokuplje,Nataše Stanković,u četvrtak,od 12 do 13 časova,predavanje o razvoju apotekarstva u Topličkom okrugu,moći da čuju i učenici ostalih prokupačkih škola.

 

Veličina slova: