Дому здравља највише оцене од акредитационог тима
25. марта 2015.
Одржана Годишња скупштина СУБНОР-а Прокупља
27. марта 2015.
Прикажи све

Предавање за воћаре и пчеларе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Под покровитељством Општине Прокупље Висока пољопривредно прехрамбена школа струковних студија и Средња пољопривредна школа „Радош Јовановић-Сеља“  27.марта за воћаре и пчеларе организују предавање на тему „ Контрола примене пестицида и заштита животне средине“.

Снежана Савчић-Петрић из Управе за заштиту биља Министарства пољопривреде и заштите животне средине одржаће предавање на тему “Законски оквир контроле безбедне примене пестицида и заштита животне средине“,проф. Новица Илић „Жилогриз и мере сузбијања“,а проф. Саша Милосављевић на тему „Пчела као полинатор воћарских култура“.

О „Значају увођења тестирања прскалица-атомизера и њиховом правилном одржавању“ говориће професори Радомир Мрваљевић и Саша Бараћ.

Предавање ће се одржати у амфитеатру Високе пољопривредно-прехрамбене школе струковних студија Прокупља са почетком у 10 часова.

 

 

Величина слова: