Domaćinskim poslovanjem stabilizovan budžet Opštine
31. decembra 2015.
Uručeni pokloni prvorođenoj bebi
2. januara 2016.
Prikaži sve

Predsednik Opštine obišao dežurne službe


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

NG%20PU%20Prokuplje

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i zamenik predsednika Ilija Đedović sa saradnicima obišli su dežurne službe,koje su u novogodišnjoj noći brinule o građanima Prokuplja.

Uručivši prigodne poklone radnicima,koji su Novu 2016. godinu dočekali na svojim radnim mestima u Policijskoj upravi,Vatrogasnoj jedinici,Garnizonu Vojske Srbije i Službi hitne pomoći Doma zdravlja,predsednik Paunović je čestitao novogodišnje i božićne praznike poželevši im mirnu noć dežurstva i što manje posla u 2016. godini.

NG%20Vatrogasno

– Zadovostvo mi je što sam večeras sa vama koji brinete o bezbednosti građana u svakom trenutku. Za nama je još jedna teška godina. Učinili smo puno napora da   nam svima bude bolje,rešavali mnogobrojne nagomilane probleme u ovoj godini,kao i one nasleđene. Pre svega,uspeli smo da konsolidujemo opštinski budžet i,što je najbitnije,vratili značajna dugovanja. Želim da istaknem da naš grad ima perspektivu,veliki broj investitora je zainteresovan da u narednim godinama ulaže u našu opštinu,što podrazumeva nova zapošljavanja,sigurniju i bolju budućnost. Ono što je još jako bitno,to je da je urađen generalni projekat auto puta Prokuplje – Niš – Kuršumlija – Merdare,što je još jedan podsticaj investitorima da dođu kod nas. Imamo izuzetno dobru saradnju sa kompanijama LEONI i Filips,gde početkom godine očekujemo nova zapošljavanja,što je veoma značajno za naš grad,istakao je predsednik Paunović i poželeo puno uspeha,sreće i zdravlja u 2016. godini dežurnim službama u Prokuplju.

NG%20Dom%20zdravlja

U policijskoj stanici predsednika je dočekao zamenik načelnika PU Prokuplje Saša Todosijević sa dežurnim službenicima,koji je istakao da je Policijska uprava u protekloj godini imala izuzetne rezultate,što znači oko 70% rasvetljenih krivičnih dela,a na zavidnom nivou bilo je i stanje bezbednosti saobraćaja na području PU Prokuplje.

Prokupački vatrogasci dočekali su predsednika sa načelnikom Odeljenja za vanredne situacije Zoranom Ristićem,u Domu zdravlja sa ekipom Hitne pomoći bila je direktorka dr Mirjana Miladinović,a u Kasarni sa pripadnicima Vojske Srbije potpukovnik Dragan Milenkov.  

Dežurne službe,koje su noćas brinule o bezbednosti našeg grada i građana,njihove imovine i zdravlja,zahvalile su se Opštini Prokuplje i predsedniku Paunoviću na pažnji,poklonima i vremenu koje je izdvojio za njih,a svim građanima poželeli mnogo sreće u Novoj 2016. godini. 

NG%20Vojska

Veličina slova: