Отворена Канцеларија за људска и мањинска права
29. октобра 2015.
Фестивал бокса у Прокупљу
2. новембра 2015.
Прикажи све

Превентивни прегледи за грађане и запослене


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Акција превентивних прегледа  становништва на сеоском подручју,коју спроводи Дом здравља Прокупље,приводи се крају због предстојећих отежаних услова у зимском периоду,али ће од наредне недеље бити настављена на подручју града.

– Планирамо да акцијом превентивних прегледа обухватимо све запослене у јавним предузећима,установама,школама,као и грађане Прокупља који ће моћи да преконтрилишу своје здравље у месним заједницама. Превентивни центар Дома здравља је овом акцијом омогућио грађанима  проверу вредности шећера у крви,  холестерола,триглицерида и ЕКГ,како би на основу резултата предузели евентуално лечење,казала је портпарол Дома здравља Прокупље,Јелена Милосављевић.

Према њеним речима,прегледом запослених у Дому за смештај ученика средњих школа и предавањем о здравој исхрани за ученике,започеће акција превентивних прегледа на територији града. 

DomZdravlja%2021

Величина слова: