Неопходна безбедност свих учесника у саобраћају
2. децембра 2015.
Литерарни конкурс за основце
4. децембра 2015.
Прикажи све

Превентивни прегледи за запослене


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

doktori%20opstina

Запослени у Општинској управи имали су прилику да провере своје здравствено стање,у оквиру акције превентивних прегледа коју спроводи Дом здравља Прокупље.

– У циљу побољшања здравља становништва,као и раног откривања болести и благовременог лечења,већ дуже време спроводимо акцију превентивних прегледа на територији општине Прокупље. Екипа Превентивног центра је током године  обилазила сеоско подручје,како би становништву из удаљених села приближила ову здравствену услугу. Скоро сва села прокупачке општине обухваћена су овом акцијом која је настављена у граду и у оквиру које ће запослени у јавним предузећима и установама моћи да провере своје здравствено стање,казала је испред Превентивног центра Душанка Загорчић.

 

Превентивни прегледи,који обухватају контролу крвног притиска,вредности шећера у крви и холестерола,ЕКГ снимање,као и консултације са лекаром,предвиђени су за све грађане,који ће контролу свога здравља моћи да обаве у просторијама месних заједница.

 
Величина слова: