Ревија епске поезије
19. фебруара 2015.
Основано Удружење српско-француског пријатељства
23. фебруара 2015.
Прикажи све

Пријављивање траје до 18. марта


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Комесеријат за избеглице и миграцију Републике Србије позива све избегличке породице из Босне и Херцеговине и Хрватске да се пријаве повереништвима за избеглице у општинама ради стамбеног збрињавања. Пријављивање за стамбено збрињавање избеглица траје до 18. марта ове године.

На основу Информације Комесеријата за избеглице и миграцију у Србији се од септембра 2013. године спроводи пројекат „Регионалног стамбеног збрињавања избеглица из бивших југословенских република“. Планирано је да се током пет година,колико траје овај пројект,у Србији стамбено збрине 16.780 избегличких породица.

Пројекат стамбеног збрињавања избегличких породица,који се финансира средствима Европске уније,вредан је 330 милиона динара.

Избеглице из Босне и Херцеговине и Хрватске,које желе да реше своје стамбено питање,за ближе информације могу да се јаве Повереништву за избеглице Општине Прокупље у улици Топличких јунака 4. 

komesarijat-za-izbeglice-srbija_660x330

Величина слова: