Književni susret u Biblioteci
17. marta 2016.
Upis u registar je u interesu vinogradara
21. marta 2016.
Prikaži sve

Prijem za mlade i dobre fudbalere


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ispred%20opstine

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović priredio je prijem za fudbalere pionirske reprezentacije i stručni štab Fudbalskog savezaTopličkog okruga. Na prijemu su prisustvovali i načelnik Topličkog upravnog okruga dr Nebojša Vukadinović,član Opštinskog veća Opštine Prokuplje zadužena za sport Aleksandra Nikolić i mnogobrojni saradnici.

Predsednik prokupačke opštine Miroljub Paunović čestitao je fudbalerima i stručnom štabu na uspesima koje su postigli u predhodnom periodu.

– Za skoro 2,5 godine članovi pionirske i kadetske fudbalske reprezentacije Topiličkog okruga odigrali su 57 utakmica,od kojih su 15 bile međunarodne. Na taj način reprezentovano je Prokuplje i Toplica,ne samo u Srbiji,nego i van granica naše zemlje,rekao je Paunović koji se zahvalio trenerima i sportskim radnicima što ulažu veliki trud i znanje u radu sa decom.

dikic%20i%20predsednik dikoc%20opstina

Prema njegovim rečima kroz organizaciju reprezentativnih utakmica,koje su planirane za naredni period,dokazujemo da se sport vraća na „velika vrata“.

– Lokalna samouprava će uvek,kao i do sada,u granicama svojih mogućnosti sportistima pružiti sve vidove pomoći,istakao je on i mladim topličkim fudbalerima poželeo mnogo uspeha,ne samo na sportskim terenima,nego i u školi i životu.

Zahvaljujući se na prijemu direktor mladih reprezentacija Fudbalskog saveza Topličkog okruga Aleksandar Dikić napomenuo je da se u reprezentaciji nalaze deca iz sedam klubova i da sa njima rade treneri iz svih opština Topličkog okruga.

dikic%20i%20nacelnik

– U protekle 2,5 godine odigrali smo utakmice i sklopili prijateljstva sa decom i ljudima iz Vukovara u Hrvatskoj,Republici Srpskoj,Skoplju i mnogim klubovima  u Srbiji. Sa vršnjacima iz Crvene zvezde  odigrane se dve utakmice,OFK Beogradom i Radom po jedna,kao i sa mnogim ekipama sa juga Srbije,rekao je Dikić i naglasio da su oni posebno ponosni na utakmice koje su odigrali u Zubinom Potoku na Kosovu i Metohiji.
Prema njegovim rečima tokom Uskršnjih praznika mladi fudbaleri će imati pripreme u Zubinoim Potoku,gde je planirano odigravanje nekoliko utakmica.
 Dikić se zahvalio lokalnim samoupravama,institicijama,firmama i svima koji su u proteklom periodu pružili pomoć radu  mladih selekcija.
Za podršku i pomoć koju se pružili radu omladinskih selekcija Topličkog okruga predsedniku opštine Prokuplje Miroljubu Paunoviću,načelniku Topličkog upravnog okruga dr Nebojši Vukadinoviću,kao i mnogobrojnim pojedincima uručene su zahvalnice.
 
Veličina slova: