Почаст прогнаним и убијеним Србима
5. августа 2015.
Стадион крај Топлице реновиран, први тим појачан
7. августа 2015.
Прикажи све

Пријем за златне спортисте


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 prsp1

Председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић са сарадницима уприличио је пријем за освајаче златних медаља из Прокупља на недавно завршеним међународним такмичењима. Најсјанијим медаљама окитили су се Петар Ракићевић члан кошаркашке репрезентације Србије која је на првенству Европе за младе освојила златну медаљу,Павле Перић освајач златне медаље на кадетском првенству Балкана у одбојци и Катарина Орловић која је освојила најсјајније одличје на балканском првенству у Кик-боксу.

      prsp2                    prsp3

Спортисти су најбољи амбасадори који нас представљају у свету. Веома је важно када се интонира српска химна да се за репрезентативца каже име његове земље,клуба и града из ког долази. Општина Прокупље је поносана на све успешне спортисте који на најбољи могући начин,освајањем престижних медаља,репрезентују државу и Прокупље. Општинска  управа ставља посебан акценат на улагање у оне спортове који,иако нису превише медијски заступљени или популарни,доносе много медаља и бележе сјајне резултате. Улагање у квалитет  и предан рад се увек исплате,а ови успеси су свакако јако битни,јер утичу и на једну лепшу слику о нашем народу,држави и граду и на томе смо вам неизмерно захвални. За врхунске резулатете најзаслужнији су  ваш таленат,упорност и свакодневни  тренинзи. Ту,свакако,велике заслуге припадају и вашим тренерима и родитељима без чије подршке не бисте успели,истакао је Мирољуб Пауновић председник Општине Прокупље.

 Првакиња Балкана у Кик-боксу Катрина Орловић истакла је да јој пријем и пажња у родном граду много значи и даје додатни мотив за предстојећа такмичења.

 – Захваљујем се на овом знаку пажње који нам много значи и који нас обавезује да још вредније тренирамо како би донели нове медаље нашој земљи и граду Прокупљу,рекла је Катарина Орловић.

       prsp4                    prsp5

 
Величина слова: