Dobar odziv davalaca krvi
16. oktobra 2014.
Otvorena nova apoteka u naselju Garić
20. oktobra 2014.
Prikaži sve

Prioritet socijalni status invalida rada


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Udruženje invalida rada u Prokuplju ima oko 1.100 članova,od kojih skoro 80 odsto prima penziju koja je manja od 18.000 dinara.

– U protekle četiri godine pojedinim najugroženijim članovima delili smo besplatne pakete sa osnovnim životnim namirnicama. Drugim članovima omogućili smo da prehrambene proizvode kupuju po nižim cenama i sa odloženim rokom plaćanja,rekao je predsednik udruženja Srbislav Kandić i dodao da će se očuvanju životnog standarda članova udruženja i u narednom periodu posvetiti najveća pažnja.

Prema njegovim rečima,u proteklom periodu organizovana su mnoga putovanja i izleti u banje i gradove Srbije i druženje sa srodnim organizacijama iz naše zemlje.

Inače,Kandić je ponovo izabran za predsednika Udruženja invalida rada,a nakon izbora je rekao da će u narednom periodu ovo udruženje poboljšati saradnju sa Udruženjem penzionera Prokuplja.   

 DSCN5415

Veličina slova: