Op
28. decembra 2016.
Dežurne apoteke za vreme novogodišnjih praznika
30. decembra 2016.
Prikaži sve

Prokupački školarci vredni i humani


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 osnovci1

Iako odlaze na mali odmor za nogodišnje praznike,školarci prokupačkih osnovnih škola i ovih dana vredno rade.

-Bavimo se lepim stvarima. Organizovali smo Novogodišnji vašar na kome su se prodavali proizvodi izrađeni u kreativnoj radionici čiji je mentor naša nastavnica francuskog jezika Jelena Marković,rekla su vidno uzbuđena i zadovoljna deca Osnovne škole „Ratko Pavlović Ćićko“,koja su učestvovala na ovom vašaru.

osnovci2

Na njemu je bilo svega,počev od ukrasnih kutija,čaša,podmetača,božićnih ukrasa,kapa,šalova,rukavica,pa čak i čarapa.

-Imali smo i božićne,vrlo ukusne kolače,koje ste mogli da probate samo pošto ih kupite,istakli su vrlo vešti,mali trgovci ove škole.

Organizatori ovog vašara kažu da je i štand Eko sekcije bio veoma interesantan,jer se na njemu prodavalo lekovito mirisno bilje.

-Bilo je svega na našem novogodišnjem vašaru. Najpre dobre zabave,malo zarade koja ide Đačkoj zadruzi,a pre svega dobrog prijateljstva,koje i kroz ovakve akcije negujemo,jer se puno družimo,naglasili su učenici ove škole.

osnovci3

Koliko su vredni i talentovani,pokazali su i đaci Osnovne škole „9. oktobar“,  na svom novogodišnjem vašaru. Oni su svoje slikarsko umeće i kreativnost prikazali na čestitkama koje su napravili,a potom su deo njih poklonili i na taj način pokazali da imaju veliko srce. Novogodišnji vašar je održan u organizaciji Dečijeg saveza i Đačkog parlamenta ove škole.

osnovci%20450

-Vrlo lepe čestitke poklonili smo mališanima koji se nalaze na bolničkom lečenju u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“. Odneli smo im i skromne poklone i novogodišnje čestitke,razgovarali i družili se sa njima,kako bi im bar na trenutak dan u bolnici učunili lakšim i ako je to moguće malo srećnijim i lepšim,istakli su učenici ove škole.

Ovom tradicionalnom akcijom učenici najbrojnije prokupačke škole označili su kraj kalendarske godine.    

.

Veličina slova: