Op
28. децембра 2016.
Дежурне апотеке за време новогодишњих празника
30. децембра 2016.
Прикажи све

Прокупачки школарци вредни и хумани

 osnovci1

Иако одлазе на мали одмор за ногодишње празнике,школарци прокупачких основних школа и ових дана вредно раде.

-Бавимо се лепим стварима. Организовали смо Новогодишњи вашар на коме су се продавали производи израђени у креативној радионици чији је ментор наша наставница француског језика Јелена Марковић,рекла су видно узбуђена и задовољна деца Основне школе „Ратко Павловић Ћићко“,која су учествовала на овом вашару.

osnovci2

На њему је било свега,почев од украсних кутија,чаша,подметача,божићних украса,капа,шалова,рукавица,па чак и чарапа.

-Имали смо и божићне,врло укусне колаче,које сте могли да пробате само пошто их купите,истакли су врло вешти,мали трговци ове школе.

Организатори овог вашара кажу да је и штанд Еко секције био веома интересантан,јер се на њему продавало лековито мирисно биље.

-Било је свега на нашем новогодишњем вашару. Најпре добре забаве,мало зараде која иде Ђачкој задрузи,а пре свега доброг пријатељства,које и кроз овакве акције негујемо,јер се пуно дружимо,нагласили су ученици ове школе.

osnovci3

Колико су вредни и талентовани,показали су и ђаци Основне школе „9. октобар“,  на свом новогодишњем вашару. Они су своје сликарско умеће и креативност приказали на честиткама које су направили,а потом су део њих поклонили и на тај начин показали да имају велико срце. Новогодишњи вашар је одржан у организацији Дечијег савеза и Ђачког парламента ове школе.

osnovci%20450

-Врло лепе честитке поклонили смо малишанима који се налазе на болничком лечењу у Општој болници „Др Алекса Савић“. Однели смо им и скромне поклоне и новогодишње честитке,разговарали и дружили се са њима,како би им бар на тренутак дан у болници учунили лакшим и ако је то могуће мало срећнијим и лепшим,истакли су ученици ове школе.

Овом традиционалном акцијом ученици најбројније прокупачке школе означили су крај календарске године.    

.

Величина слова: