Успешан спортски викенд
24. новембра 2014.
Богато књижевно вече
26. новембра 2014.
Прикажи све

Прокупчани представили туристичке потенцијале


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

turisticka%20org_

На Седмој изложби сувенира и туристичких публикација,која је одржана у Лесковцу,присуствовали су и представници Туристичке организације Прокупља. Своје туристичке потенцијале на овој смотри презентовале су 43 организације из Србије.

– Ове године на изложби су присуствовале и поједине туристичке организације из Бугарске,Македоније и Црне Горе. Многобројним домаћим и иностраним посетиоцима презентовали смо своје потенцијале,који могу допринети развоју туризма,рекао је реализатор туристичког програма Туристичке организације Прокупља Небојша Миленковић.

По његовим речима,велику пажњу туристичких радника из многих градова Србије и посетилаца привукла је видео презентација туристичких потенцијала наше општине.

На предавањима и изложеним публикацијама највећа пажња дата је развоју сеоског туризма,изјавио је Миленковић и додао да прокупачка општина располаже великим потенцијалима за развој овог вида туризма.

 
Величина слова: