Обележен Светски дан оралног здравља
20. марта 2015.
Школа глуме при Дому културе
24. марта 2015.
Прикажи све

„Прокупље из другог угла“

Прокупачки фестивал кратког филма расписује Конкурс за најбољу фотографију снимљену на територији Општине Прокупље,под називом „Прокупље из другог угла“. Конкурс траје до 12. априла ове године,а тема је слободна.

 Да би учествовали на овом конкурсу заинтересовани треба да доставе фотографију на е-маил адресу prokupljeizdrugogugla@gmail.com,заједно са именом и презименом аутора,датумом рођења и бројем телефона. Фотографија треба да буде макар 0.5 МБ и у ЈПГ формату.

 -Ово је још један добар начин да се промовише наш град. По завршетку конкурса селекциона комисија ће изабрати најбоље радове,који ће бити штампани и изложени у холу бископа Топлица и галерији Фил-арт за време трајања Прокупачког фестивала кратког филма,који ће бити одржан у априлу месецу ове године,истакао је један од организатора овог Фестивала и Конкурса Жикица Јовановић.

 Он је додао да ће уједно и на facebook траници Фестивала бити постављене фотографије које је изабрала селекциона комисија. После тога фотографија која буде имала највише лајкова до 25.априла,биће проглашена за најбољу фотографију Фестивалa.

 

Величина слова: