Бесплатне саднице за пошумљавање приватних поседа
10. фебруара 2015.
Саветодавци свакодневно на терену
12. фебруара 2015.
Прикажи све

Прокупље на Сајму туризма и вина


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

У Београду ће од 19. до 22. фебруара бити одржан 37. Међународни сајам туризма. Очекује се да на овој манифестацији буде више од 1.100 излагача из Србије и 50 земаља света. Са својим туристичким и другим потенцијалима представиће се и Прокупље.

– Посетиоцима Сајма представићемо све туристичке и друге потенцијале којима располаже Прокупље и Топлица. Природна богатства,цркве и манастири,одмаралишта и друге туристичке потенцијале којима располаже овај део Србије настојаћемо да промовишемо у најбољем светлу,изјавио је директор Туристичке организације Прокупља Горан Шљивић и додао да ће ова организација на Сајму заједно учествовати са Туристичко-спортским центром Прокупља.

Упоредо са Сајмом туризма одржаће се и Сајам вина и сувенира,као и Међународни сајам опреме за хотелијерство и угоститељство. Из предузећа „Топлички виногради“ д.о.о. из Гојиновца добили смо информацију да ће они присуствовати Сајму вина на којем ће се представити својим квалитетним винима.  

DSC_0020

Величина слова: