Дани руског филма и у Прокупљу
26. септембра 2017.
Вечерас премијерно „Ана је чекала“
28. септембра 2017.
Прикажи све

Промоција збирке поезије


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

fk

Промоцији треће збирке поезије Зорице Прентић,под називом „Како сам дошла до себе“,љубитељи писане речи моћи ће да присуствују вечерас од 19 часова у прокупачком Дому културе.

Ова песникиња се на топличкој књижевној сцени појавила недавно,али  према мишљењу књижевне критике претендује да постане један од најплоднијих и најквалитетнијих песника.

-Провокативан и храбар назив ове моје збирке је моја лична карта. О очекивањима нећу да говорим,али једно могу да кажем да сам живећи,путујући и радећи све остало што уз то иде,дошла до себе као песника. Дошла сам на тај начин и до новог пута и новог живота,а докле ће тако да буде не знам. Оно што тренутно радим јесте да завршавам осму по реду збирку,која се зове „Самораспаравање“,рекла је пред промоцију збирке „Како сам дошла до себе“ песникиња  Прентић.

Ову збирку поезије објавило је Књижевно друштво „Раде Драинац“,а уредио песник Љубиша Красић. Организатор промоције је Дом културе „Радивој Увалић Бата“,а она ће бити одржана у клубу ове установе.

Величина слова: