Нови изглед улице
22. августа 2017.
Комисија процењује штету
24. августа 2017.
Прикажи све

Проширење уличне расвете


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSC_7843

Општина Прокупље наставља да улаже у инфраструктуру како би грађанима обезбедила што боље услове,како у граду тако и на сеоском подручју.

Поред радова на асфалтирању улица и изградњи водоводне и канализационе мреже,у наредном периоду улагаће се у проширење поља уличне расвете.

Према речима већника за инфраструктуру Милана Аранђеловића,за ту намену из буџета Општине Прокупље издвојено је око осам милиона динара.

– Већ наредног месеца почеће изградња нове уличне расвете,којом ће бити обухваћено 20 локација на територији општине Прокупље. Приоритет у овом тренутку су улице које до сада никада нису биле осветљене,тако да ће многа села,али и градске улице ускоро бити осветљене,рекао је Аранђеловић и додао да је у плану локалне самоуправе да се сваке године шире поља уличне расвете како би  у наредне три године свака улица и свако село на територији општине било покривено уличним осветљењем. 

Величина слова: