Novi izgled ulice
22. avgusta 2017.
Komisija procenjuje štetu
24. avgusta 2017.
Prikaži sve

Proširenje ulične rasvete


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSC_7843

Opština Prokuplje nastavlja da ulaže u infrastrukturu kako bi građanima obezbedila što bolje uslove,kako u gradu tako i na seoskom području.

Pored radova na asfaltiranju ulica i izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže,u narednom periodu ulagaće se u proširenje polja ulične rasvete.

Prema rečima većnika za infrastrukturu Milana Aranđelovića,za tu namenu iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno je oko osam miliona dinara.

– Već narednog meseca počeće izgradnja nove ulične rasvete,kojom će biti obuhvaćeno 20 lokacija na teritoriji opštine Prokuplje. Prioritet u ovom trenutku su ulice koje do sada nikada nisu bile osvetljene,tako da će mnoga sela,ali i gradske ulice uskoro biti osvetljene,rekao je Aranđelović i dodao da je u planu lokalne samouprave da se svake godine šire polja ulične rasvete kako bi  u naredne tri godine svaka ulica i svako selo na teritoriji opštine bilo pokriveno uličnim osvetljenjem. 

Veličina slova: