Спортски викенд
11. маја 2015.
Сјајни резултати шахиста
13. маја 2015.
Прикажи све

Прославили Светог Василија Острошког

sunce1 sunce%205

Поводом славе Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести за Топлички округ,Светог Василија Острошког,данас је у Дневном боравку „Сунце“ у Водицама,организована пригодна свечаност.

Тим поводом Дневни боравак је посетио председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић са сарадницима,замеником Илијом Ђедовићем,председноком СО Прокупље Радославом Михајловићем и већником за социјална питања и образовање Миланом Аранђеловићем.

Обраћајући се домаћинима и гостима,председницима сродних удружења из целе Србије,председник Пауновић је истакао да је Општина Прокупље покровитељ свега што је у интересу њених грађана,посебно деце и омладине и да ће се залагати да им обезбеди што боље услове за живот.

sunce4 sunce%206

– Захваљујемо се људима који су својим ентузијазмом покренули широку акцију на оснивању и оживљавању ове ваше куће. Такође се захваљујемо свим донаторима који су у ово тешко време своју хуманост издигли на виши ниво и показали да њихово мало некоме може да значи много,много више. И највећа захвалност и честитке особљу које ради са децом и чини да она постану пуноправни чланови наше заједнице,рекао је председник Пауновић честитајући славу.

О раду Удружења и напорима који се чине да би се деци са посебним потребама обезбедили добри услови за рад,учење и рекреацију,говорио је председник Удружења Миша Цветковић.

Председник Општине Прокупље је симболично,на дан славе,деци Дневног боравка „Сунце“ поклонио звоно за почетак часа,експонат са светски познатог археолошког локалитета у Плочнику. 

Величина слова: