Почеле свечаности поводом прославе градске славе
16. јула 2013.
Трагом римских терми
18. јула 2013.
Прикажи све

Прва представа поводом прославе градске славе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

И глумци Драмског студија Гимназије су на свој начин учествовали у обележавању градске славе Свети Прокопије. Они су на сцени прокупачког Биоскопа одиграли по 10. пут представу „Рањени орао – тотал микс“.

Глумица овог Студија Александра Ђорђевић пренела је одушевљење и задовољство својих другара што и ове године могу да прикажу свој таленат и умеће на овој врло важној свечаности у част обележавања заштитника нашег града Светог Прокопија.

DSC_0438

Драмски студио Гимназије ове године у септембру обележава 10 година рада,током којих је освајао симпатије публике и многобројне званичне награде на фестивалима.

– Тако и ове године није изостала награда за представу „Рањени орао – тотал микс“. Она је на Фестивалу гимназијских позоришта Србије у Крагујевцу освојила прву награду за колективну игру,награду за најбољу женску улогу и специјалну награду за женску улогу,као и трећу награду публике,са задовољством је подвукла глумица Александра Ђорђевић.

DSC_0417

 

Величина слова: