Корак у боји
24. јуна 2015.
Фонд за таленте награђује најбоље ученике
26. јуна 2015.
Прикажи све

Прво место на такмичењу из прве помоћи


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

pp%201 pp%206

Екипа Прве помоћи Црвеног крста Прокупље освојила је прво место на Међурегионалном такмичењу из прве помоћи,које је одржано 20. јуна у Нишкој Бањи.

Међу десет екипа организација Црвеног крста из Подунавско-тимочког и Нишко-јужноморавског региона,прокупачки волонтери показали су највећи степен знања,спремности и вештине у пружању прве помоћи. Дуги низ година екипа Црвеног крста Прокупље је на овом такмичењу била међу првима,али ове године,као и пре пет година,освојила је прво место. 

– Као најбољи на општинском такмичењу међу осам екипа,овогодишњи победници стекли су право да учествују на међурегионалном такмичењу,где су такође били најбољи. Ово је велики успех,за који су заслужни наши волонтери,као и њихове инструкторке Гордана Бјелић и Биљана Миленковић,које су им помогле да усаврше стечено знање и вештине у пружању прве помоћи,изјавила је секретар Црвеног крста Прокупље Душица Динић.

Првопласиране екипе учествоваће на државном такмичењу,које ће бити одржано 18. и 19. септембра.     

pp%203 pp%204    

Величина слова: