Korak u boji
24. juna 2015.
Fond za talente nagrađuje najbolje učenike
26. juna 2015.
Prikaži sve

Prvo mesto na takmičenju iz prve pomoći


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

pp%201 pp%206

Ekipa Prve pomoći Crvenog krsta Prokuplje osvojila je prvo mesto na Međuregionalnom takmičenju iz prve pomoći,koje je održano 20. juna u Niškoj Banji.

Među deset ekipa organizacija Crvenog krsta iz Podunavsko-timočkog i Niško-južnomoravskog regiona,prokupački volonteri pokazali su najveći stepen znanja,spremnosti i veštine u pružanju prve pomoći. Dugi niz godina ekipa Crvenog krsta Prokuplje je na ovom takmičenju bila među prvima,ali ove godine,kao i pre pet godina,osvojila je prvo mesto. 

– Kao najbolji na opštinskom takmičenju među osam ekipa,ovogodišnji pobednici stekli su pravo da učestvuju na međuregionalnom takmičenju,gde su takođe bili najbolji. Ovo je veliki uspeh,za koji su zaslužni naši volonteri,kao i njihove instruktorke Gordana Bjelić i Biljana Milenković,koje su im pomogle da usavrše stečeno znanje i veštine u pružanju prve pomoći,izjavila je sekretar Crvenog krsta Prokuplje Dušica Dinić.

Prvoplasirane ekipe učestvovaće na državnom takmičenju,koje će biti održano 18. i 19. septembra.     

pp%203 pp%204    

Veličina slova: