Пријем за златне спортисте
6. августа 2015.
Средства за нову централну стерилизацију
10. августа 2015.
Прикажи све

Радни столови за најугроженије ученике


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Pomoc%201 Pomoc%202

Представници Центра за социјални рад у сарадњи са Општином Прокупље организовали су акцију помоћи најугроженијим становницима насеља Губа. Помоћ се састоји у подели радних столова за децу школског узраста из најугроженијих породица у овом насељу,како би нову школску годину започели у бољим и лакшим условима за учење.

Управни одбор Центра за социјални рад је одлучио да очуване радне столове,који су у добром стању и могу се још дуго користити,али су приликом прошлогодишње набавке инвентара за ову установу отписани,поклони деци из најугроженијих породица у овом насељу.

– Радне столове смо у сарадњи са локалном самоуправом поделили ученицима основних школа и надамо се да ће им то олакшати свакодневне школске обавезе. Трудили смо се да ову донацију добију најугроженија деца,чији родитељи нису у могућности да им сами обезбеде боље услове за учење,казала је директорка Центра за социјални рад Прокупље Снежана Вукадиновић.

Општина Прокупље је обезбедила транспорт и помоћ приликом уручења ове донација,која је данас стигла у прокупачко насеље Губа.

Величина слова: