Prijem za zlatne sportiste
6. avgusta 2015.
Sredstva za novu centralnu sterilizaciju
10. avgusta 2015.
Prikaži sve

Radni stolovi za najugroženije učenike


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Pomoc%201 Pomoc%202

Predstavnici Centra za socijalni rad u saradnji sa Opštinom Prokuplje organizovali su akciju pomoći najugroženijim stanovnicima naselja Guba. Pomoć se sastoji u podeli radnih stolova za decu školskog uzrasta iz najugroženijih porodica u ovom naselju,kako bi novu školsku godinu započeli u boljim i lakšim uslovima za učenje.

Upravni odbor Centra za socijalni rad je odlučio da očuvane radne stolove,koji su u dobrom stanju i mogu se još dugo koristiti,ali su prilikom prošlogodišnje nabavke inventara za ovu ustanovu otpisani,pokloni deci iz najugroženijih porodica u ovom naselju.

– Radne stolove smo u saradnji sa lokalnom samoupravom podelili učenicima osnovnih škola i nadamo se da će im to olakšati svakodnevne školske obaveze. Trudili smo se da ovu donaciju dobiju najugroženija deca,čiji roditelji nisu u mogućnosti da im sami obezbede bolje uslove za učenje,kazala je direktorka Centra za socijalni rad Prokuplje Snežana Vukadinović.

Opština Prokuplje je obezbedila transport i pomoć prilikom uručenja ove donacija,koja je danas stigla u prokupačko naselje Guba.

Veličina slova: