Планинари из Прокупља добили лиценце за водиче
7. августа 2014.
Колонија „Меморијал Божа Илић“ на Грепцу
11. августа 2014.
Прикажи све

Радници „Хисара“ бесплатно у Врњачкој Бањи


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

hissar

И ове године,као и претходних,радници Компаније „Хисар“ из Прокупља,која послује у саставу „Пионира“ из Суботице,бесплатно бораве у Врњачкој Бањи. У периоду од 4. до 31. августа укупно ће тамо боравити 100 радника.

– Ове године,у односу на претходне,у Врњачкој Бањи боравиће нешто мање радника фирме. У четири смене укупно ће у бањи боравити 100 радника. У једној смени која траје седам дана,део летњег одмора у Врњачкој Бањи провешће 25 радника фирме,рекла је председница Савеза самосталних синдиката Компаније „Хисар“ Љубица Стоиљковић. По њеним речима сарадња синдиката са руководством фирме до сада је увек била коректна.

– Са руководством Компаније „Пионир“,на чијем челу се налази Мирољуб Алексић,до сада смо имали добру сарадњу. Вишегодишње бесплатно слање радника „Хисара“ у најпознатију бању у Србији говори томе у прилог,рекла је Љубица Стоиљковић.

  

Величина слова: